Tripadvisor

 


Frontpage / Vintersafari / Nyttig informasjon


Nyttig informasjon

Startpunkt til Safari: Tromsø sentrum

Våre safarier i vintersesongen avgår fra forskjellig plass en om sommeren. Våre sommersafarier tar deg til Bleiksdypet for å se på spermasetthval, men om vinteren går turen inn i fjordene rundt Tromsø der spekkhuggere, knølhval og finnhval spiser seg mett på sild. Du kan sjekke hvor avgangene går ut fra her

 

Generell Informasjon

Vi bruker båten M/S Jacquelyne for våre vintersafarier. Båten har kapasitet for 50 personer og tilbyr for god komfort med varm salong innendørs der du man kan slappe av og nyte den intime atmosfæren om bord.

Våre flerspråkige guider vil være med deg under hele turen, besvare de spørsmål du måtte ha og sørge for at du ellers får en komfortabel safari. Alle våre guider har den fremste kunnskapen innen kystkultur og marionbiologi. 

Kaffe og te er tilgjengelig om bord under hele turen uten noe ekstra kostnad. Vi serverer også en god fiskesuppe laget av lokale råvarer på vår tur tilbake til havna. 

 

Ta med deg

Selv om det er varmt innendørs er det nødvendig at du møter opp i varme klær. Ullundertøy, varm genser eller fleece, varme sko, hatt og hansker så vel som en vanntett jakke er viktige saker å ha med seg. 

Du vil kanskje ta med deg et kamera, lader og noe smått å spise, sa det kan være greit å ha med seg noe i tillegg til suppen som vi serverer om bord. 


Mother orca and a calf, whale safari from Stø, Vesterålen, Norway. Photo: Fredrik Broms

Det finnes mange hvalsafarier i Tromsø å velge mellom. Her kan du lese noen grunner for å velge nettopp oss når du skal ut på havet. 


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.