Tripadvisor

 


Frontpage / Vintersafari / Hvorfor Arctic Whale Tours?


Hvorfor velge Arctic Whale Tours?

Vi har over 10 års erfaring med hvalsafari i arktiske farvann og vi vet hvordan å tilby en uforglemmelig naturopplevelse uten at hvalene tar skade av vår drift.

 

Om vinteren finnes det mange hvalsafarier å velge mellom i Tromsø og det kan være vanskelig å finne ut hvilken safari som passer best for akkurat deg.

 

Nedenfor har vi listet noen fakta om oss som vi håper hjelper deg med valg av riktig operatør for ditt hvalsafarieventyr

  • En kvalifisert og erfaren naturguide med den fremste kystkylturelle og maribiologiske kunnskapen følger alltid med på våre turer. Resten av mannskapet har også flere tiårs erfaring med sjøfart og har vært med på mange hvalsfarier før.
  • Vi følger internasjonale retningslinjer for ansvarlig hvalsafaridrift og vi var blant de første hvalsafarioperatørene i Norge som tok disse i bruk. 
  • Vår båt MS Jacquelyne tilbyr ypperlige forhold for å titte på hvalene: Salongen innendørs har store vinduer på begge sider av båten, dekket tilbyr 360 graders utsikt mot havet og vi har også mulighet til å la folk stå på taket. Alt dette betyr at vi kan tilby alle gjester et godt utsikt mot hvalene. 
  • Vi tilbyr kaffe og te under hele safarien og på turen tilbake til havna serverer vi fiskesuppe.
  • Vi tar vi oss alltid tid til å se på hvalene og vi er ikke i noen hast for å kjøre tilbake til havna. Skulle det hende at hvalene er litt lenger unna, bruker vi heller litt ekstra tid til å dra og se på dem fremfor å returnere til havna tomhendt. 
  • I 2014 ble vi tildelt TripAdvisors "Certificate of Excellence" for å ha kontinuerlig tilbudt et utmerket produkt til våre gjester. Dette fortsetter vi med i dag og vårt mål er at du skal ha en så bra safariopplevelse som mulig. 

Mother orca and a calf, whale safari from Stø, Vesterålen, Norway. Photo: Fredrik Broms

Det finnes mange hvalsafarier i Tromsø å velge mellom. Her kan du lese noen grunner for å velge nettopp oss når du skal ut på havet. 


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.