Tripadvisor

 


Frontpage / Vintersafari


Vinter hvalsafari fra Tromsø

Arctic Whale Tours kan i år tilby deg den ultimate vinteropplevelsen! Våre vintersafarier tar deg med på en reise gjennom de mange fjordene i Tromsø, der hvalene samler seg i vintermånedene for å spise seg mett på sild. Om høsten, vandrer silden inn i fjordene for å overvintre i regionen. De store mengdene med fisk lokker til seg flere forskjellige typer av hval, som samler seg her for å spise i perioden fra november til mars. Dette gir oss en ypperlig mulighet til å se spekkhuggere, knølhval og finnhval, og i tillegg havørn, i full aktivitet.

En erfaren naturguide med kunnskap om naturen og hvalene vil være med som guide på alle turer. Kaffe, te, grønnsakssuppe og fiskesuppe er inkludert i prisen.

 

Safarisuksess

De siste årene har det blitt observert hval i området stort sett hver dag fra midten av november og helt til slutten av januar. Siden hvalene følger silden i fjordene betyr det at de kan svømme lange distanser hver dag. På grunn av dette, kan vi ikke garantere at vi vil lykkes å se hval på alle turer. Vårt erfarne mannskap vil dog alltid gjøre sitt beste for å sikre at din safari blir uforglemmelig.

 

Sesong: 1. november – 31. januar
Avgangstider og datoer: Hver dag kl 9:00, oppmøte senest 30 minutter før
Startpunkt: Kaia ved Clarion Collection Hotel With (Sjøgata 35-37), båt Blasius II
Varighet: Ca. 4-6 timer. (Turene kan av og til være noe kortere eller lengre f. eks. på grunn av værforhold og hvalenes posisjon.)
Antall Passasjerer: maks 65.  

Vi forbeholder oss rettigheten til å forandre eller kansellere avganger på grunn av værforhold eller etterspørsel.


Mother orca and a calf, whale safari from Stø, Vesterålen, Norway. Photo: Fredrik Broms

Det finnes mange hvalsafarier i Tromsø å velge mellom. Her kan du lese noen grunner for å velge nettopp oss når du skal ut på havet. 


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.